Άρωμα Μαρόκου στη Θεσσαλονίκη

2451
Άρωμα Μαρόκου στη Θεσσαλονίκη

Άρωμα Μαρόκου στη Θεσσαλονίκη

Άρωμα Μαρόκου στη Θεσσαλονίκη_06

Το 100Plus παρευρέθηκε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, προσκεκλημένο (μέσω της Πρεσβείας του Βασιλείου του Μαρόκου) από τις “ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ – THERMAIDES” στην εκδήλωση “Μαροκινή Νύχτα”. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η αγορά του υπέρηχου επεμβάσεων για παιδιά και υπερήλικες (απαραίτητο για το τμήμα αναισθησιολογίας του νοσοκομείου Παπανικολάου).

Οι ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ  είναι το παράρτημα Θεσσαλονίκης της διεθνούς Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης “Παναθηναϊκή, Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών”, η οποία ιδρύθηκε το 1983 στην Αθήνα από την κα. Αγγέλα Νταϊφά.

Σήμερα αριθμεί πάνω από 9.000 μέλη και διατηρεί 37 παραρτήματα στο νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα καθώς και 6 στο εξωτερικό (Λονδίνο, Βιέννη, Βρυξέλλες, Βερολίνο, Ρώμη, Γιοχάνεσμπουργκ).

Το παράρτημα Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2003 από τη δικηγόρο κα. Όλγα Ηρακλείδη – Τσιμισκή και έκτοτε αναπτύσσει φιλανθρωπική και κοινωνική δράση στο Νομό Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας, με κεντρικό άξονα τη γυναίκα και το παιδί.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρέσβης του Βασιλείου του Μαρόκου στην Αθήνα, his excellency Mr. Samir Addahre.

Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα και την συνεργασία της Πρεσβείας του Βασιλείου του Μαρόκου και του επίτιμου Προξενείου του Βασιλείου του Μαρόκου στη Θεσσαλονίκη.