€1.360 σε ανέργους: Η αίτηση και πώς συμπληρώνεται

1212

€1.360 σε ανέργους: Η αίτηση και πώς συμπληρώνεται

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις 3.600 επιδοτούμενες θέσεις κατάρτισης ανέργων.

Το πρόγραμμα υλοποιούν η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (εεδε) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγών.

Απευθύνεται σε υποψηφίους ηλικίας 18-24 ετών και αφορά στην κατάρτιση, πιστοποίηση, συμβουλευτική και επιδοτούμενη εργασία στο εμπόριο.

Είναι διάρκειας 380 ωρών (120 ωρών θεωρητικής κατάρτισης και 260 ωρών πρακτικής άσκησης) και αποφέρει στους ωφελούμενους, συνολικά, €1.360.

Σημειώστε:

  • Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν -έως τις 16 Απριλίου2018, στις 23:59:59- την ηλεκτρονική αίτηση στον ιστότοπο της εεδε
  • Αμέσως μετά πρέπει να την εκτυπώσουν, (συνολικά 9 σελίδες), και να την αποστείλουν -έως τις 23 Απριλίου 2018– μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά στην διεύθυνση: Λεωφόρος Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων, ΤΚ 11144, ΑΘΗΝΑ

Το workenter συμπλήρωσε την αίτηση (πεδίο – πεδίο) για να διευκολύνει τους υποψηφίους.

Για την συμπλήρωσή της δεν απαιτούνται παραπάνω από δέκα λεπτά, αρκεί να διαθέτει κανείς τα απαραίτητα δεδομένα (IBAN, Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου, κάρτα ανεργία κλπ).

Εφόσον συμπληρώσετε σωστά την ηλεκτρονική αίτηση θα εμφανιστεί η ακόλουθη εικόνα:

Σημαντικό:

  1. Η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (εεδε), για την καλύτερη εξυπηρέτηση των υποψηφίων, διαθέτει γραμμή πληροφόρησης για το πρόγραμμα – Καλέστε στο τηλέφωνο: 801 11 25255
  2. Απαντούν αρμόδιοι υπάλληλοι της εεδε, οι οποίοι -ευγενικά- λύνουν όλες τις απορίες

Πατήστε το κουμπί «Δείτε το έγγραφο» για κατεβάστε συμπληρωμένη (με ενδεικτικά στοιχεία) ολόκληρη την αίτηση.

Δείτε το έγγραφο

 
Πηγή: workenter.gr