«Ανάβαση» στον… Όλυμπο για την Thomas Cook

1422

«Ανάβαση» στον… Όλυμπο για την Thomas Cook

Την κατάκτηση του… Ολύμπου, βάζει πλέον στόχο η Thomas Cook με ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.

Δεν αρκεί η πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα των 148 δωματίων που θα ξεκινήσει να λειτουργεί στη Χερσόνησο της Κρήτης. Σειρά παίρνει τώρα και η ηπειρωτική Ελλάδα με πρώτο σταθμό το Λιτόχωρο. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Thomas Cook Hotels & Resorts από τις 2 Μαίου επεκτείνει το πρόγραμμά της στο Οlympus Riviera με μία μεγάλη επιλογή καταλυμάτων, από μικρότερα, «αυθεντικά» ξενοδοχεία στο γραφικό Λιτόχωρο μέχρι μεγαλύτερες μονάδες που διαθέτουν μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και εγκαταστάσεων.

Στις επιλογές αυτές περιλαμβάνεται και το νέο 4 αστέρων Sentido Mediteranean Village, η τελευταία προσθήκη στην Ελλάδα στο χαρτοφυλάκιο της αλυσίδας Sentido Hotels & Resorts, στην Παραλία της Κατερίνης»

Η Thomas Cook υπογραμμίζει ότι «οι ταξιδιώτες που θα επιλέξουν τη Ριβιέρα του Ολύμπου θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα γύρω ιστορικά αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένης και της Μονής στα Μετέωρα που εμφανίζεται στην ταινία του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «Για τα μάτια σου μόνο» (σ.σ. ενδεικτικό και του πώς τελικά οι μεγάλες παραγωγές μπορούν να επηρεάζουν θετικά, ακόμη και μετά την πάροδο …τριών και πλέον δεκαετιών, τους τουριστικούς προορισμούς)».

Υπενθυμίζεται ότι το Cook’s Club Crete στη Χερσόνησο, θα λειτουργήσει τον Ιούνιο του 2018.

Πηγή: ered.gr